Hondenshoot 

Lieve woorden

Wendy is zelfs twee keer bij ons geweest om foto's van Tess te maken.
Aangezien wij het leuker vonden dan Tess heeft Wendy de tweede keer Tess gefotografeerd in een omgeving die voor Tess relaxter was. Het resultaat mag er dan ook wezen! Super blij mee, Top gedaan! 

Wendy heeft voor ons onze hond Guus op de foto gezet. Guus had zoals Wendy het zelf zegt bananen in zijn oren, maar desondanks zijn het mooie foto's geworden. De foto's zijn precies zoals Guus is.We zijn erg blij met de mooie foto's.

Wendy maakt mooie foto's. Is rustig en dat maakt de hond ook rustig. Ondanks dat een zwarte hond moeilijk te fotograferen is, hebben wij prachtige foto's van onze zwarte labrador. Wij raden Wendy Kolkman Fotografie aan!

Onze labradoodle Moos mocht voor de lens!
Best spannend omdat hij 9 maand oud is, en ik erg benieuwd was hoe hij het zou doen, en of hij netjes zou blijven zitten.
Wendy was rustig en erg lief met Moos. Hij was als een echt fotomodel en het resultaat mag er wezen!
Een aanrader voor iedereen die mooie foto´s wil van zijn hond. 

Ik kende Wendy vanuit mijn jeugd en bleven in contact. Zo kwam ik ook bij haar dat ze bezig is haar portfolio uit te breiden. Ik wil dolgraag foto's van mijn hond. Alleen vond ik het wel doodeng. Is mijn hond wel goed genoeg? Komt er wel iets bruikbaars uit?
Nou niets van deze gedachten speelden op tijdens de shoot. Wendy stelde mij op m'n gemak. Ze liet wat foto's zien en daardoor kreeg ik er meer vertrouwen in. Wendy is rustig, vriendelijk maar weet ook waar ze over praat.

Wendy is een lieve vrouw die veel geduld, passie en ervaring heeft.
Hero wilde geen commando's volgen hij had bananen in zijn oren. Ik als baasje vond dat erg vervelend en baalde daarvan. Wendy liet mij weer op mijn gemak voelen als Hero even niet mee werkte. Ze had alle tijd en liet Hero zijn ding doen, zo kon hij zijn energie kwijt. 

Het was een top ervaring en ik ben super blij met de foto's. Mocht ik nog een keer Hero willen vastleggen, dan kom ik zeker terug.